05 Січня 2023

Збільшилася кількість відділень, що вже можуть працювати при блекауті та увійшли до мережі POWER BANKING.


Шановні клієнти,



Повідомляємо, що банком визначається перелік чергових відділень, які забезпечено паливними генераторами, інтернетом, фізичною охороною та які працюватимуть для вас за будь яких умов. У разі тривалого аварійного відключення електроенергії ці відділення стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, який функціонуватиме безкоштовно для тимчасового перебування під час роботи відділення:



Станом на 02.01.2022 року черговими відділеннями визначено:


відділення «Запорізька регіональна дирекція»


за адресою м. Запоріжжя, просп. Моторобудівників, 54-б.


Понеділок – четвер з 08:30 до 17:45, п’ятниця: - з 08:30 до 16:30, без перерви.



Миколаївське відділення АТ "МОТОР-БАНК"


за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 31 б/3.


Понеділок – п’ятниця: з 08:30 до 15:30, п’ятниця: - з 08:30 до 16:30, без перерви.



Кропивницьке відділення АТ "МОТОР-БАНК"


за адресою: м. Кропивницький, вул. Набережна, буд. 9


Понеділок – четвер з 08:30 до 17:45, п’ятниця: - з 08:30 до 16:30, без перерви.



Ці відділення стали частиною спільної банківської мережі – POWER BANKING, проєкту української влади із забезпечення незламності та безперервності функціонування критично важливих сервісів в умовах енергетичного терору, а саме безперервності надання банківських послуг.



Із розширенням мережі POWER BANKING зростатиме перелік відділень. На протязі 2 тижнів будуть відповідно обладнанні ще відділення в кожному регіоні, де банк здійснює свою діяльність, які забезпечуватимуть надання послуг клієнтам банку в разі тривалої відсутності енергопостачання, а саме у містах: Львів, Волочиськ, Харків, Дніпро, Київ.



На час відключення електроенергії по Україні інші відділення банку будуть працювати в режимі консультації.



Також повідомляємо вам, що наразі усі системи та мобільні застосунки АТ «МОТОР-БАНК» працюють без перебоїв, мережу відділень та АТМ забезпечено готівкою у достатньому обсязі.



Наш банк впровадив план заходів щодо забезпечення підтримки безготівкових розрахунків та готівкового обігу. Він діє в умовах нестабільного електропостачання.



Ми обов'язково триматимемо Вас у курсі всіх новин щодо роботи Банку у цей час. Актуальна інформація про зміни в роботі публікується на сторінці новин та за посиланням https://motor-bank.ua/ofisi-bankomati/



І нагадуємо, що на час повітряної тривоги відділення АТ «МОТОР-БАНК» призупиняють свою роботу. Ми дбаємо про безпеку про відвідувачів та персоналу. Після сигналу повітряної тривоги радимо якнайшвидше спуститись в укриття.



Бережіть себе! Ми - разом!


Слава Україні! Віримо в енергетиків! Дякуємо ЗСУ!



З повагою, АТ "МОТОР-БАНК".

EUR 42.30 43.00
USD 39.40 40.00

Є запитання? Залишайтеся на зв'язку!

Залиште Ваш телефон і ми зв'яжемося з Вами як можна швидше

Дякуємо за Вашу заявку!