24 Листопада 2022

СИСТЕМИ АТ «МОТОР-БАНК» ПРАЦЮЮТЬ У ШТАТНОМУ РЕЖИМІ, НЕЗВАЖАЮЧИ НА БЛЕКАУТ.

Шановні клієнти,
повідомляємо Вам, що наразі усі системи та мобільні застосунки АТ «МОТОР-БАНК» працюють без перебоїв, мережу відділень та АТМ забезпечено готівкою у достатньому обсязі.


Наш Банк впровадив план заходів щодо забезпечення підтримки безготівкових розрахунків та готівкового обігу. Він діє в умовах нестабільного електропостачання.


Банк на постійній основі здійснює моніторинг доступності банкоматів та буде робити все для їх вчасної інкасації. Банк підтримує постійну роботу інформаційних та захисних систем та обробку даних.


Повідомляємо, що Банком визначається перелік чергових відділень, які забезпечено паливними генераторами, інтернетом, фізичною охороною та які працюватимуть для Вас за будь-яких умов. Такий перелік відділень буде доступний на сайті АТ «МОТОР-БАНК» найближчим часом.


На час відключення електроенергії по Україні інші відділення Банку будуть працювати в режимі консультації.


Ми обов'язково триматимемо Вас у курсі всіх новин щодо роботи Банку у цей час. Актуальна інформація про зміни в роботі публікується на сторінці новин та за посиланням https://motor-bank.ua/ofisi-bankomati/


І нагадуємо, що на час повітряної тривоги відділення АТ «МОТОР-БАНК» призупиняють свою роботу. Ми дбаємо про безпеку відвідувачів та персоналу. Після сигналу повітряної тривоги радимо якнайшвидше спуститись в укриття.


Бережіть себе! Ми - разом!


Слава Україні! Віримо в енергетиків! Дякуємо ЗСУ!


З повагою, АТ «МОТОР-БАНК».

EUR 42.25 42.95
USD 39.35 39.95

Є запитання? Залишайтеся на зв'язку!

Залиште Ваш телефон і ми зв'яжемося з Вами як можна швидше

Дякуємо за Вашу заявку!