12 Серпня 2022

Благодійна акція "Смілива гривня"

Шановні клієнти АТ “МОТОР-БАНК”!



Керівництво АТ “МОТОР-БАНК” долучилося до благодійної акції “Смілива гривня”, яку організовує Національний банк України з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України.



Акція стартувала 01 серпня 2022 року.



Мета проведення акції - зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України. Також завдяки акції ми хочемо підтримати патріотичний дух українців та поширити культуру благодійності.



Благодійна акція “Смілива гривня” передбачає збір монет, які перебувають в обігу, номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень.



Усі працюючі відділення АТ “МОТОР-БАНК”, незалежно від їх розташування, через власні каси здійснюють приймання від населення монет номіналами 10, 50 копійок, 2, 5 та 10 гривень на підтримку Збройних Сил України. При цьому звертаємо вашу увагу, що приймання коштів від населення здійснюється безкоштовно.



АТ “МОТОР-БАНК” перераховуватиме благодійні внески, які надійшли від населення до кас відділень АТ “МОТОР-БАНК”, на спецрахунок Національного банку України для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.



Більш детальну інформацію ви маєте також отримати у касових працівників відділень АТ “МОТОР-БАНК”, а також з оголошень біля кас відділень банку.



Запрошуємо Вас долучитися до благодійної акції “Смілива гривня” та зробити свій внесок на підтримку Збройних Сил України через каси відділень АТ “МОТОР-БАНК”.



Сподіваємося на вашу підтримку для наближення нашої перемоги!



СЛАВА УКРАЇНІ!

EUR 42.20 42.90
USD 39.30 40.00

Є запитання? Залишайтеся на зв'язку!

Залиште Ваш телефон і ми зв'яжемося з Вами як можна швидше

Дякуємо за Вашу заявку!