28 Лютого 2022

Підтримуємо Українську Армію!

Шановні клієнти!



Важлива інформація для тих, хто має бажання та можливість підтримати Збройні Сили України матеріально!



24 лютого Національний банк ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності!



Реквізити офіційного спеціального рахунку: UA843000010000000047330992708. 



Детальні реквізити та форма для миттєвого переказу коштів на рахунок Збройних Сил України з картки доступні за посиланням https://bank.gov.ua/ua/about/support-the-armed-forces#iban



Рахунок – мультивалютний, він створений та відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів та донорів – у іноземній валюті (доларах США, євро, британських фунтах, швейцарських франках, австралійських, канадських доларах, юанях Женьміньбі, єнах та злотих), так і від українського бізнесу та громадян – у національній валюті..



На період дії воєнного стану зарахування готівкових коштів на рахунки ЗСУ та спеціальний рахунок, відкритий Національним банком, проводиться без перевірки фінансовим моніторингом банків. (Відповідне рішення затверджено постановою Національного банку України від 27 лютого 2022 року.)



Підтримуємо Українську Армію!

EUR 42.40 43.10
USD 39.00 39.65

Є запитання? Залишайтеся на зв'язку!

Залиште Ваш телефон і ми зв'яжемося з Вами як можна швидше

Дякуємо за Вашу заявку!