20 Квітня 2021

У міжнародному аеропорту «Запоріжжя» встановлено термінал для обміну валют.

Наприкінці 2020 року у Запоріжжі відбулася знаменна подія - відкриття нового пасажирського терміналу Міжнародного аеропорту «Запоріжжя», важливий крок в наближенні нашого міста до кращих стандартів туристичного сервісу та обслуговування авіаперевезень. Запорізький регіон отримав всі можливості стати туристичною перлиною, яка буде відома далеко за межами України.



Розвиток інфраструктури КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» - є однією із оперативних цілей стратегічного напрямку розвитку Запоріжжя як міста зручної, безпечної та креативної урбаністики. Зважаючи на це та з метою більш комфортного обслуговування гостей та жителів нашого міста, АТ «МОТОР-БАНК»  розмістив у новому терміналі аеропорту сучасний програмно-технічний комплекс самообслуговування з функцією обміну валют. Завдяки сучасному обладнанню наразі можна внести гривню або іншу валюту і обміняти на потрібну. Термінали працюють з гривнею, доларом та євро цілодобово.



Наявність сучасного валютообмінного терміналу в цілодобовій зоні самообслуговування стане зручною послугою для іноземних туристів та наших співвітчизників. На даний час в Україні подібна прогресивна банківська техніка встановлена лише в міжнародному аеропорту Бориспіль. Розміщення  терміналу стало  одним із кроків на шляху переходу Запоріжжя від пострадянського до сучасного європейського міста.




З повагою, АТ «МОТОР-БАНК»

EUR 42.40 43.10
USD 39.60 40.20

Є запитання? Залишайтеся на зв'язку!

Залиште Ваш телефон і ми зв'яжемося з Вами як можна швидше

Дякуємо за Вашу заявку!