04 Березня 2021

Інформаційна кампанія із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права»

Шановні клієнти!



АТ «МОТОР-БАНК»  став партнером кампанії із захисту прав споживачів фінансових послуг, яку проводить Національний Банк України.



Стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права», яку проводить Національний банк у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини. Мета кампанії – покращити обізнаність громадян про права та обов’язки під час користування фінансовими послугами.



У межах інформаційної кампанії Національний банк спільно з партнерами розповідатиме українцям, які вони мають права як споживачі фінпослуг та куди звертатися у випадку їх порушення.



«Є чимало причин, чому українці з пересторогою користуються фінансовими послугами або не користуються ними взагалі. Це і пережиті кризи, і негативний споживацький досвід, і недостатня обізнаність про переваги користування фінансовими продуктами. Національний банк сьогодні має подвійну мету. Перша – встановити додаткові вимоги до фінустанов, які забезпечать їх прозорість щодо вартості послуг та добросовісну поведінку стосовно  споживачів. Друга – сприяти ліпшій фінансовій обізнаності самих українців. Це обов’язкові складові для підвищення захищеності споживачів фінпослуг, а також для більшої залученості громадян до фінансової системи та активнішого користування послугами», – наголосив Заступник Голови Національного банку України Олексій Шабан.



Наш банк підтримав кампанію «Знай свої права» та закликає Вас бути завжди свідомими, відповідальними та уважними споживачами, і, звісно ж, пам’ятати про свої права!



Кампанія проходитиме в березні-травні 2021 року в усіх регіонах України. Національний банк у межах кампанії запускає спеціальний  лендинг «Знай свої права»



Щиро сподіваємося, що інформація, що буде надаватися Вам в рамках цієї компанії, стане Вам в нагоді.



Дякуємо за увагу,
з повагою  АТ «МОТОР-БАНК».

EUR 42.25 42.95
USD 39.35 39.95

Є запитання? Залишайтеся на зв'язку!

Залиште Ваш телефон і ми зв'яжемося з Вами як можна швидше

Дякуємо за Вашу заявку!