Заступник начальника управління платіжних карток

Вимоги до кваліфікації:
1.    Вища економічна освіта.
2.    Досвід роботи в сфері бухгалтерського обліку.
3.    Досвід роботи з операціями, здійсненими з використанням платіжних карток.
Необхідні навички:
1.    Знання встановлених єдиних методологічних засад та основних принципів бухгалтерського обліку, згідно вимог міжнародних та національних стандартів бухгалтерського обліку та звітності, внутрішньобанківського контролю.
2.    Досвід роботи в сфері обслуговування операцій, здійсненими з використанням платіжних карток.
3.    Знання законодавства України в сфері банківської діяльності.
Обов’язки:
1.    Відображення в бухгалтерському обліку операцій, здійснених з використанням платіжних карток.
2.    Перевірка статистичної звітності, яка готується для Національного банку України.
3.    Відображення у бухгалтерському обліку доходів та витрат банку за операціями, здійсненими з використанням платіжних карток.
4.    Відображення в бухгалтерському обліку сформованих резервів.
5.    Ведення рахунків Гарантійних фондів, розміщених в інших банках.
6.    Обробка операційних пакетів, отриманих від Процесингового центру.
7.    Складання внутрішніх первинних актів та бухгалтерських довідок за наданими послугами Процесингового центру та Національного банку (НПС «ПРОСТІР»).
8.    Підготовка актів розслідування за спірними операціями, здійсненими в банкоматах банку.
9.    Контроль надходження коштів на  транзитні рахунки для подальшого зарахування на рахунки  клієнтів.
10.    Відображення в бухгалтерському обліку розрахунки з Національним банком України за операціями, здійсненими в банкоматах АТ «МОТОР-БАНК» з використанням платіжних карток НПС «ПРОСТІР».
11.    Здійснення операції за картковими рахунками  клієнтів, списання грошових коштів з карткових рахунків клієнтів для подальшого безготівкового перерахування за реквізитами наданими клієнтом, нарахування комісії за розрахунково-касове обслуговування клієнтів, зарахування грошових коштів на карткові рахунки та інших операцій в межах функцій управління платіжних карток та внутрішніх нормативних документів.
12.    Здійснення бухгалтерського обліку та звірки клірингу транзакцій за операціями здійсненими з використанням платіжних карток на кореспондентському рахунку (балансовий рахунок1500) АТ ПУМБ та забезпечувати своєчасне поповнення цього  кореспондентського  рахунку шляхом надання ОПЕРу оформленого належним чином розпорядження погодженого керівником Банку.
13.    Здійснення перевірки введених параметрів угод за кредитними продуктами банку з використанням платіжних карток, а також супроводження цих угод, у тому числі і нарахування процентів за користування кредитними коштами.
14.    Ведення позабалансового обліку зобов’язань банку за кредитними продуктами банку, пов’язані з використанням платіжних карток.
15.    Контролювати правильність та повноту надходження фінансового покриття на транзитні рахунки (балансовий рахунок 2924) за операціями видачі готівки, поведених з використанням платіжних карток в касових терміналах АТ «МОТОР-БАНК».
16.    Приймання  від працівників фронт-офісу  документи стосовно операцій, здійснених з використанням платіжних карток для подальшої їх обробки.
17.    Приймати участь в розробці внутрішньобанківських положень з обліку  операцій, здійснених  з використанням платіжних карток.
18.    Формувати та зберігати бухгалтерські документи, облікові регістри і звіти, та своєчасно передавати ці документи в установленому порядку в архів.

Хочете працювати в команді професіоналів АТ "Мотор-Банк"?
Ознайомтеся з вакансіями і відправте Ваше резюме на електронну адресу: hr@motor-bank.com.ua
З вакансією можна ознайомитись тут

Відправити резюме
21.05.2019

Коммерческий курс

EUR 26.00 26.35
USD 29.00 29.45

Є питання? Залишайтеся на зв'язку!

Залиште ваш телефон і ми зв'яжемося з вами як можна швидше

АТ "Мотор Сiч"

ТОВ "Клініка Мотор Січ"

ПАТ "Дніпропетровський Агрегатний Завод"

ТДВ СК "Мотор-Гарант"

ТОВ "Телерадіо-компанія Алекс"

Гандбольний клуб "МОТОР"

Дякуємо за Вашу заявку!